tisdag 17 juli 2012

Ny Header!

Har vart en slapp dag, vart en sväng till Kiviks marknad och brottas mellan stånden, satan vad folk det var där..
Igår kväll så körde jag ännu ett pannkisbak, skulle testa den nya pannkis stekspaden som var både en flipp och en flopp, men lärde mig hur man skulle handskas med utan att dö, så jag är nöjd.
Idag så ska det köra lite fart träning, ska bli gött efter en vecka med enbart distans, så hoppas att skånkarna kan gasa på ikväll!.
Header bilden kirrade min kära syster, så det tackar vi så mycket för!

söndag 15 juli 2012

Fin helg!

Passet igår tsm med Fredrik gick fint, fast han hetsa lite i början.. fick ihop timmarna och intervallerna som skulle avverkas!
Efter passet så han jag knappt bli människa igen innan vi skulle iväg till Pappas syster som hade 50 års fest!
Det var en riktigt trevlig kväll, maten var underbar.
Riktigt kul att träffa en massa som man inte hade träffat på över 5 år.
Kom hem rättså sent och kunde knappt somna, konstigt nog. Så dagens pass fick jag skjuta fram nån timme, så fick åka ut själv.
Benen kändes och röven inte lika så... men så blir det efter 28 timmar i sadeln på 6 cykeldagar!
Men motvinden som jag hade den sista timmen var fan inte kul, helvetes jävlar vad jag hatar motvind, speciellt när man har lågt blodsocker och en röv som smärtar..
Barsen jag gjorde blev väl en flopp om jag ska va ärlig, dom är goda med det är som gröt när man tar upp dom ur fickan, haha.

fredag 13 juli 2012

Går dagens vila satt gött, och den sjukt goda grillbuffen på SteakHouse, dock förstörde min natt sömn pga för mycket käk, hade nått grymt ont i magen när jag skulle sova... men värt var det!
Under dagens pass så fick Berra och jag besök av Malin Rydlund, och för att hon inte skulle få nån motvind på sig när hon skulle hem så fick hon bestämma en stor del av rundan, fröntimmer...
Men benen och kroppen fungerade fint och vädret med, fast lite väl blåsigt var det nog!.
Fann även den ultimata träningslåten, iaf en av dom. Intro-The XX. Många som hört den och det finna en massa remxer på den med, men originalet är ändå grymt som sören,http://www.youtube.com/watch?v=gar9E2tEA1Q.
Ska testa att göra egna bars idag, så ska snart åka iväg och handla allt som ska i smeten, hoppas bara det smakar gott..

onsdag 11 juli 2012

Har under dagarna sen sen KortBane SM fått i hop 17 timmars träning med Christian Bertilsson, kroppen har känns seg sen helgens race och vurpa, men det är nog påväg att släppa. Kändes det som idag iaf..
I morgon så blir det vila, ska slita en del inne på Kristianstad rundan och enligt väder rapporten så ska det regna, så att..Det har strulat att få upp bilder här har jag märkt, så försöker igen med lite bilder från Östergötlands trippen tsm med Bill & Bull.
På en av bilderna får ni se hur hårt jag kör, inte okey alltså..



söndag 8 juli 2012

Åkte i Onsdags kväll upp till Östergötland med Chrisse och Fredrik, vi skulle upp till bonde stället som ägs av Bertilsson klanen. Mycket trevligt kan jag säg att det var, grymt fin natur och frisk luft, vägarna runt skärgården gjorde cyklingen underbar!. Men inga djur såg vi, som Christian hade lovat.. Det enda djur vi såg med va dom där flugorna, dom fick vi lära oss att bo med annars flög dom iväg med oss. Inför Kortbane SM nu, Jag var inte sådär supertaggad som jag brukar va, så trodde det skulle gå skit, blev knappt taggad när det va 30 sek kvar..Vi i TrekSwedenRacing blev uppropad som ett av dom sista lagen, så det blev en ren fight på vägen upp till spets av klungan, hade ca 65 pers att köra förbi. Efter 5 varv på den 1,6 km långa bana med sina ca 10 skarpa svängar så var jag nästan uppe med en av mina lagkompisar då en annan pajas tror att han kan trycka sig förbi oss två på innern i en kullerstenssväng dessutom. Han lyckade köra ner oss båda.. När jag väl ligger i backen så håller jag bara för ansiktet och hoppas att ingen kör över mig, och hör hur något knäcks, det lätt högt.. Väll uppe på benen så kastar jag en blick på Oves håll för att se om han är på benen, och det var han så jag tänker då kriga vidare i racet men märker att det där knaket kom från min bike. Ett totalkvaddat bak hjul. Tävlingen är över.. är grymt besviken, mina ben som kändes så bra, en känsla som jag senast hade under kinnekulleloppet, fast jag hade vart så otaggad så vände det till en grymt bra känsla. Jävla skit med! Men här kommer lite bilder från dagarna uppe i Östergötland!

tisdag 3 juli 2012

Det verkar strula lite för Blogspot känner jag, iaf för mig när jag ska skriva inlägg.. Idag så blev det är lugn 4 timmars sväng på små, grymt fina vägar här hemma i Skåne, träningen kan inte bli så mycket bättre! Kände mig sjukt seg i början, kan va 4x4 passet som jag smällde av på trainern igår, funderar på att lägga in ett sånt pass i veckan nu, behöver kunna klämma mer watt!. Under kvällskvisten så blev det pannkaks stekande, blev en hel del flippande kan jag lova! Kommer i morgon att åka iväg med Christian Bertilsson och Fredrik Olofsson till berras sommarställe nånstans djupt in i skogen för att ladda lite extra och hämta krafterna inför kortbane SM som går på Lördag. Känner på mig att det kommer ske en hel del sjuka saker, då menar jag sjuka saker, tex jaga vildsvin med en smörkniv kniv, tävla med att käka råa fiskar,, aa bara sånt som berra kan komma på, som man sedan blir tvingad till.. Men det ska bli kul!

söndag 1 juli 2012

Hej bloggen, det var ett tag sen va?

A nu var det verkligen ett tag sen jag bloggade här, tänkte att det är värt ett till försök!. För säsongen har gått helt oki, visst finns det några race som man vill plocka bort från listan, men det går inte. SM är ett av dom tragiska racen, lyckades skada mig veckan innan, så timmarna på biken kan man räkna på ena handen. Kanske inte den bästa formtopps träningen. Men nu är skadan borta och det tackar jag Sports Med i Kristianstad för! Jag har med känt att jag är en bättre cyklist än vad jag va föra säsongen, så min vinterträning har verkligen gett fina resultat! Racen som jag nu ser fram emot är dels Tour Of Jämtland och kortbane SM som går nu på Lördag!. Försöker att pricka in en rättså fin form nu till kortbane, så vi får se hur det går! Har förövrigt sagt hejdå till Dalarna med efter 4 år, dags för att dra fram den där sexiga skånskan igen känner jag, men det går trögt det där.. Idag fick jag ihop ett fint pace pass med Christian Bertilsson, grymt bussig kille som ställer upp med bil och support under passet! Vi träffade även på ännu en Christian, fast han här liknar en jätte, iaf jämfört med mig. Nu ska jag ut och puttsa upp biken så att jönsson kan tappa hakan när han ser glansen på den! Bilden ni ser är från SM tempot, även det var tragiskt, och satan vad ont det gjorde i röven!

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
benny Sonesson, 20 år kommer från Skåne men studerar i Falun