lördag 28 april 2012

Inte 19 År Längre!

Körde mitt fjärde race idag för denna säsong, men i morgon väntas det största racet hit tills, Himmerland, ett 1.2 UCI lopp, börjar bli nervös! Dagens race sög, punkteringar och krasch och underbart regn och på toppen av det en skalle som inte alls fungerade.. måste släppa denna skiten nu och tänka framåt, det blir bättre snart! Sitter nu på Hotellet och väntar på käk, efter det lite Pippi med Jakob och bergshästen Alex! Hoppas på att det dyker upp mer inlägg om nån dag, ha det!

tisdag 17 april 2012

Säsong!

Har börjat bli seg igen med mitt bloggande, har vart så upptagen på senaste tiden. Men ska försöka förbättra mig!
Belgien var grymt som bara den, blir förhoppningsvis en tripp till ner i sommar! Blev ju sjuk när jag var där nere så åkte bara tre race, dom gick hyfsat bra, blev starkare och starkare kände jag.
I söndags var det race hemma i SWE. det var riktigt kul att tävla här hemma igen.
Kände att jag var lite seg men kunde hjälpa laget en hel del ändå! Rullade bara med klungan in i mål så resultatet för min del blev inte så super.
I helgen så är det race hemma i Skåne, blir en del bil åkande nu asså, men är sjukt taggad. Åstorp banan är grym, vi ska åka 20 mil så det kommer kännas i benen!, På söndagen så är det Örestadloppet, en lite mer plattare bana.
Nu ska det käkas käk, och drickas kaffe såklart!
Ha det!

fredag 6 april 2012

Belgien Levererar!


Igår så åkte jag mitt första Race för året, efter ca en veckas förkylning så ville jag känna hur det kändes, första delen gick super, kände mig stark, jag var helt enkelt "Superman" i klungan!.. kändes det som..
Efter hälften kört så blev det för tufft, tänkte att det var dumt att tömma sig nu efter sjukan så klev av, laddar till helgens race här nere i Belgien ist!
Idag så ska Robin Hedström, belgarnas konung, ta ut mig på en runda. Hoppas på några fina klättringar på dom klassiska pavè vägarna!
Kommer med mer uppdatering när jag har tid!
Ha det!

söndag 1 april 2012

Belgien

Sitter och nästan somnar här i Sthlm hos Gabbi och Robin, tar en del på kroppen att resa, men börjar verkligen bli taggad nu.
Igår kväll så rulla jag och Robin ut en sväng, kändes bra att att komma ut sådär lite lätt efter resan hem.
Om några timmar åker vi neråt i landet, ska bli skönt att sitta i bilen i ca 16 timmar..
Snöat har det med gjort, suger en del, igår åkte jag ifrån 25 plus, haha.
ha det!

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
benny Sonesson, 20 år kommer från Skåne men studerar i Falun