lördag 22 juni 2013

Bättre sent än aldrig

Nu var det återigen ett bra tagsen jag skrev här, och det beklagar jag för.
Det är mycket som hänt sen senast, mycket!
Kan börja med att skolan är slut och det är väldigt skönt då jag kan fokuserar ännu mer på min satsning!.
Har hunnit med en del race och även Vättern rundan i Bures sub7 grupp.
Mina ben och jag har börjar fungera bra ihop, och det är självklart väldigt kul! Så nu är det verkligen en fin säsong som väntar framför mig och det gör mig väldigt taggad!
Vättern rundan nu, vi hade som målsättning att köra under 7 timmar. Men jag var väldigt osäker på mig själv då jag hade en sjukt dålig vecka innan Vättern, förkylning som satte stopp för en del träning så benen väntades att va sega. Men märkte snabbt att dem var helt ok så satte upp nya mål hela tiden under dem 30 milen som skulle avverkas, mitt första mål va att gå runt tsm med alla andra åtminstone ner till Jönköping, i den väldigt hårda vinden, det klara jag så körde på så länge jag orka, men efter va 14-15 mil kom dippen som höll i sig ett tag, fick ligga på hjul ett bra tag och var uppe och körde lite då och då, men inte allt så ofta. Efter sista depån så kände jag mig starkare igen, ska nämna att jag klippte en coca och två nävar lösgodis + en powerbar gel. Tror att det var detta som gjorde mig stark. Så kunde gå med runt dem sista milen. Men tyvärr så bomma vi tiden med 6 min, men jag är väldigt nöjd över att jag tog mig runt då jag inte var 100.

Imorgon är det SM i Åstorp, och det är såklart ett av årets stora mål! Ska försöka hjälpa laget till en fin medalj, så hoppas på starka ben! 
Vi startar 11,15 på torget i Åstorp, så kom dit och hejja fram Refero Elite cycling team - Åstorp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
benny Sonesson, 20 år kommer från Skåne men studerar i Falun