torsdag 30 augusti 2012

Säsongs slut snart

Säsongen börjar leda mot sitt slut, Svanesund 3dagars nu i helgen, sen svenska cupen nästa och eventuellt nått danskt race den sista helgen.  Känns tråkigt, detta med hösten alltså. Vill ha sommar och tävling året om.
Säsongen hittills har vart den bästa i min karriär, den har vart jämn och blivit bättre nu mot slutet, mot min förvåning!
Kan va för att jag har en ny tränare eller för att jag har vart mer sugen på cyklingen!. Men jag känner att jag tagit ett steg denna säsong, hoppas bara att jag träffar rätt på dom racen som är kvar!
I helgen så körde jag GM i Örebro. På lördagen var det dags för tempo, två mil medÅnnaboda backen som avslut, en djävulsk backe att ta sig upp på med tempohojjen.. Loppet kändes bra, börjar få till det där trycket nu, men det är än långt kvar!. Men backen, fy i helvete vilken backe det var! Var väl mer eller mindre parkerad kändes det som.. Men kom i mål som 9, 6 i Götaland. Så jag är nöjd! På söndagen var det linje,vädret var inte sådär jätte kul som ni ser på bilderna, jag är inte sådär super taggad på att starta som ni ser när jag är i startfållan. Men det blev värre, benen sög och vädret blev värre, ville gå av.. Men vi fick i väg Ove i en bra grupp så jag slapp ta i så jävla mycket sen när dom andra fick jaga!
Men när det var ca 4 mil kvar så började segheten släppa, gjorde nån solo åkning men blev inkörd alla ggr, det var inte förrens det va ca 2-1,5 mil kvar så kom jag iväg, var först i utbrytning med kämpen Bodin och bergsgeten Thell, men det blev inkört och som vanligt så dog det av så fort nån grupp blev inkörd av klungan, men jag attackerade direkt från spets och lyckades komma iväg själv, kikar bak efter en stund och ser att Marcus Johansson (ck Hymer) var påväg att brygga upp till mig. När han kom ikapp så började vi sammarbeta, men klungan var ännu inom synhåll bakåt så var än orolig att någon skulle brygga upp med hela klungan på hjul..
Men vi höll undan och upp i backen så la jag till ännu en växel, kikade bak som ni med ser på bilden och ser att Marcus har fått släppa mitt hjul, så jag fortsatte att köra, kom i solo på en 6 plats, är väl rättså nöjd över det, iaf nöjd över min åkning!
Föra Tisdagen med så var det slut på Tisdags träningen i Åhus, sommarens bästa pass!!Eldsjälarna i Åhus klubben filmade passet, lägger upp en länk så att ni kan få se, jag är killen i gult iaf! Bara synd att Christian Bertilsson inte va med, hade velat piska upp han med lite! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=WLr5EBGBOKY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
benny Sonesson, 20 år kommer från Skåne men studerar i Falun